Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha499g829kcal94.9g0g49.9g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kidneypapu, suolaliemessä240g264kcal18.7g43.1g1.2g19.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g210g164kcal10.7g24.1g2.5g10.5g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g499g125kcal6.5g21g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g2971kcal263.2g182.2g129.4g61.4g
Valittu annoskoko1518g1486kcal131.6g91.1g64.7g30.7g
Annoskoko puolitettuna759g743kcal65.8g45.6g32.4g15.4g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502