Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä40g44kcal3.1g7.2g0.2g3.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g35g27kcal1.8g4g0.4g1.7g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g83g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g495kcal43.8g30.4g21.6g10.2g
Valittu annoskoko253g248kcal21.9g15.2g10.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna127g124kcal11g7.6g5.4g2.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502