Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha832g1382kcal158.1g0g83.2g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kidneypapu, suolaliemessä400g439kcal31.2g71.9g2g32g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g350g273kcal17.8g40.2g4.2g17.5g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g832g208kcal10.8g35g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g4952kcal438.4g303.8g215.8g102.4g
Valittu annoskoko2530g2476kcal219.2g151.9g107.9g51.2g
Annoskoko puolitettuna1265g1238kcal109.6g76g54g25.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502