Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha166g276kcal31.6g0g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä80g88kcal6.2g14.4g0.4g6.4g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g70g55kcal3.6g8g0.8g3.5g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g166g42kcal2.2g7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g990kcal87.8g60.8g42.8g20.4g
Valittu annoskoko506g495kcal43.9g30.4g21.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna253g248kcal22g15.2g10.7g5.1g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502