Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.4g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä120g132kcal9.3g21.6g0.6g9.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g105g82kcal5.3g12.1g1.3g5.2g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g62kcal3.2g10.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g1486kcal131.2g91.2g65g30.6g
Valittu annoskoko759g743kcal65.6g45.6g32.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna380g371kcal32.8g22.8g16.3g7.7g
Arvot/100g100g98kcal8.6g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502