Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä120g132kcal9.4g21.6g0.6g9.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g105g82kcal5.4g12.1g1.3g5.3g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1487kcal132g91.2g65g30.8g
Valittu annoskoko760g744kcal66g45.6g32.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna380g372kcal33g22.8g16.3g7.7g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502