Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g63kcal2.5g13.7g0g3.5g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g7.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 562g165kcal5.3g25.3g2.2g10.7g
Jauheliha, sika-nauta 468g1037kcal82g0g79.6g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g150g540kcal34.5g0g45g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 63g191kcal2.2g2.6g18.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3250g4016kcal256.8g87.4g291g29g
Valittu annoskoko1625g2008kcal128.4g43.7g145.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna813g1004kcal64.2g21.9g72.8g7.3g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560