Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow150g15kcal2.2g2.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)300g75kcal3g16.5g0g4.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Paprika punainen 675g197kcal6.3g30.4g2.7g12.8g
Jauheliha, sika-nauta 562g1245kcal98.4g0g95.6g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g180g648kcal41.4g0g54g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 75g229kcal2.6g3.1g22.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g4819kcal307.8g105g349.6g34.8g
Valittu annoskoko1950g2409kcal153.9g52.5g174.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna975g1205kcal77g26.3g87.4g8.7g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560