Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)450g112kcal4.5g24.7g0g6.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g14g2.2kcal0g0.4g0g0g
Paprika punainen 1012g296kcal9.5g45.5g4g19.2g
Jauheliha, sika-nauta 843g1867kcal147.5g0g143.3g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g270g971kcal62.1g0g80.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 112g343kcal3.9g4.7g33.7g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5850g7229kcal461.8g157.4g523.8g52.2g
Valittu annoskoko2925g3614kcal230.9g78.7g261.9g26.1g
Annoskoko puolitettuna1463g1807kcal115.5g39.4g131g13.1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560