Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow250g25kcal3.7g3.7g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)500g125kcal5g27.5g0g7g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g15g2.4kcal0g0.4g0g0g
Paprika punainen 1124g329kcal10.6g50.6g4.5g21.4g
Jauheliha, sika-nauta 937g2074kcal163.9g0g159.3g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g300g1079kcal68.9g0g89.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 125g381kcal4.4g5.2g37.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6500g8032kcal513g174.8g582.4g58g
Valittu annoskoko3250g4016kcal256.5g87.4g291.2g29g
Annoskoko puolitettuna1625g2008kcal128.3g43.7g145.6g14.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560