Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow400g40kcal6g6g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g24g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Paprika punainen 1800g527kcal16.9g81g7.2g34.2g
Jauheliha, sika-nauta 1500g3322kcal262.5g0g255g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g480g1728kcal110.4g0g144g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 200g610kcal7g8.4g60g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10408g12861kcal821.8g280.2g932.6g92.8g
Valittu annoskoko5204g6430kcal410.9g140.1g466.3g46.4g
Annoskoko puolitettuna2602g3215kcal205.5g70.1g233.2g23.2g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560