Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow50g5kcal0.7g0.7g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Jauheliha, sika-nauta 187g415kcal32.8g0g31.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g60g216kcal13.8g0g18g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 25g76kcal0.9g1g7.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1606kcal102.6g34.8g116.6g11.6g
Valittu annoskoko650g803kcal51.3g17.4g58.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna325g402kcal25.7g8.7g29.2g2.9g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560