Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow75g7.5kcal1.1g1.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)150g38kcal1.5g8.2g0g2.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g4.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 337g99kcal3.2g15.2g1.3g6.4g
Jauheliha, sika-nauta 281g622kcal49.2g0g47.8g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g90g324kcal20.7g0g27g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 38g114kcal1.3g1.6g11.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g2410kcal154g52.4g174.6g17.4g
Valittu annoskoko975g1205kcal77g26.2g87.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna488g602kcal38.5g13.1g43.7g4.4g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560