Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Anihain pika valkosipulinen tomaattikeitto

Pilko valkosipulit(3kpl) ohuiksi viipaleiksi.

Lämmitä oivariini kattilassa(ei ruskeaksi asti).

Kuulota valkosipuleita hetki oivariinissa.

Mitä kauemmin kuulotat sen vähemmän valkosipuli keitossa maistuu.

Älä anna valkosipuleiden ruskistua reunoilta.

Lisää loput ainekset.

Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n.30min.

Tarjoile tuoreen pantongin, raejuuston, fraichen tai vaikkapa krutonkien kera.

Keitto on parhaimmillaan seuraavina päivinä, kun maut ovat saaneet pyöristyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Anihai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g200g120kcal1.8g10.4g8g0.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8g5.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3943g1589kcal29g228.6g47.4g62.4g
Valittu annoskoko1971g795kcal14.5g114.3g23.7g31.2g
Annoskoko puolitettuna986g397kcal7.3g57.2g11.9g15.6g
Arvot/100g100g40kcal0.7g5.8g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343928