Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 310g211kcal48.6g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1100g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 330g251kcal6.2g51.2g0.7g3.3g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g200g340kcal7g11g30g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioitu 4.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4445g1781kcal131.4g148.4g66.2g21g
Valittu annoskoko2223g890kcal65.7g74.2g33.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna1111g445kcal32.9g37.1g16.6g5.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334