Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Maitorahka (Pirkka)250g165kcal30g10g0.8g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g400g1360kcal12g12g140g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g5g0g0g
Liivate 20g70kcal17.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g4961kcal142.2g238.2g377.2g0.2g
Valittu annoskoko1010g2480kcal71.1g119.1g188.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna505g1240kcal35.6g59.6g94.3g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091