Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g75g53kcal9g3g0.4g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g400g1340kcal55.2g256.4g9.2g24g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g40g140kcal10.4g1g10.8g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g20g42kcal4g1.2g2.4g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g20g18kcal3.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1385g4097kcal164.4g529.2g146.8g48g
Valittu annoskoko693g2048kcal82.2g264.6g73.4g24g
Annoskoko puolitettuna346g1024kcal41.1g132.3g36.7g12g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149