Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.
Lisää lopuksi juustoraaste.
Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.
Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.
Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.
torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.
Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.
paprikaa.
Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.
Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.
Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi
Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaaLeilanna