Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi200g720kcal100g72g2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g200g748kcal0g194g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl400g1400kcal56g256g12.4g22g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl130g832kcal18.2g4.4g81.9g0g
Rusina 120g351kcal3.4g72.1g0.6g11.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl200g1800kcal0g0g200g0g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g11981kcal361.2g1248.2g599.4g73g
Valittu annoskoko1690g5990kcal180.6g624.1g299.7g36.5g
Annoskoko puolitettuna845g2995kcal90.3g312.1g149.9g18.3g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405