Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)400g336kcal24.4g64g1.2g20.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 400g546kcal10.7g97.3g9.1g14.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4585g3543kcal232.6g396.6g108.2g91.6g
Valittu annoskoko2293g1771kcal116.3g198.3g54.1g45.8g
Annoskoko puolitettuna1146g886kcal58.2g99.2g27.1g22.9g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530