2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.
grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa
Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.
Anna turvota ja mausta.
Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.
Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.
Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.
Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.
Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.
(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)
Lähde:
Siirry sivulle!Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaaDuchess