Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%400g556kcal76g0g28g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390g164kcal6.2g33.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g15g54kcal0.1g13.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)25g224kcal0g0g24.8g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g150g225kcal1.5g9g19.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g240g74kcal4.3g14.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g125g438kcal10.6g95g2.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4590g3470kcal197.4g330.2g150g7.6g
Valittu annoskoko2295g1735kcal98.7g165.1g75g3.8g
Annoskoko puolitettuna1148g868kcal49.4g82.6g37.5g1.9g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193