Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g560g1960kcal44.8g436.8g3.4g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 172g141kcal2.2g7.3g10.6g3.8g
Porkkana, paistettu 80g70kcal0.5g4.6g5g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 160g354kcal28g0g27.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g5049kcal151g897.4g92.4g11.8g
Valittu annoskoko1104g2525kcal75.5g448.7g46.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna552g1262kcal37.8g224.4g23.1g3g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605