Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g700g2450kcal56g546g4.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 215g176kcal2.7g9.1g13.3g4.7g
Porkkana, paistettu 100g87kcal0.7g5.8g6.2g2.7g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g6311kcal188.8g1121.8g115.4g14.8g
Valittu annoskoko1380g3156kcal94.4g560.9g57.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna690g1578kcal47.2g280.5g28.9g3.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605