Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g840g2940kcal67.2g655.2g5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 258g211kcal3.3g11g16g5.7g
Porkkana, paistettu 120g104kcal0.8g7g7.4g3.2g
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42g0g40.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g7574kcal226.6g1346.4g138.4g17.8g
Valittu annoskoko1656g3787kcal113.3g673.2g69.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna828g1893kcal56.7g336.6g34.6g4.5g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605