Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g980g3430kcal78.4g764.4g5.9g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 301g246kcal3.8g12.8g18.6g6.6g
Porkkana, paistettu 140g122kcal0.9g8.1g8.7g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 280g620kcal49g0g47.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g8836kcal264.2g1570.6g161.6g20.6g
Valittu annoskoko1932g4418kcal132.1g785.3g80.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna966g2209kcal66.1g392.7g40.4g5.2g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605