Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g1120g3920kcal89.6g873.6g6.7g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 344g281kcal4.3g14.6g21.3g7.5g
Porkkana, paistettu 160g139kcal1.1g9.3g9.9g4.3g
Jauheliha, sika-nauta 320g709kcal56g0g54.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g10098kcal302g1795g184.6g23.6g
Valittu annoskoko2208g5049kcal151g897.5g92.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna1104g2525kcal75.5g448.8g46.2g5.9g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605