Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g1260g4410kcal100.8g982.8g7.6g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 387g317kcal4.9g16.4g24g8.5g
Porkkana, paistettu 180g157kcal1.2g10.5g11.1g4.8g
Jauheliha, sika-nauta 360g797kcal63g0g61.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g11360kcal339.8g2019.4g207.8g26.6g
Valittu annoskoko2484g5680kcal169.9g1009.7g103.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna1242g2840kcal85g504.9g52g6.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605