Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g140g490kcal11.2g109.2g0.8g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 43g35kcal0.5g1.8g2.7g0.9g
Porkkana, paistettu 20g17kcal0.1g1.2g1.2g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g1262kcal37.6g224.4g23g2.8g
Valittu annoskoko276g631kcal18.8g112.2g11.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna138g316kcal9.4g56.1g5.8g0.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605