Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g280g980kcal22.4g218.4g1.7g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 86g70kcal1.1g3.7g5.3g1.9g
Porkkana, paistettu 40g35kcal0.3g2.3g2.5g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g2525kcal75.6g448.8g46.2g6g
Valittu annoskoko552g1262kcal37.8g224.4g23.1g3g
Annoskoko puolitettuna276g631kcal18.9g112.2g11.6g1.5g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605