Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g2800g9800kcal224g2184g16.8g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 860g703kcal10.8g36.5g53.2g18.8g
Porkkana, paistettu 400g348kcal2.7g23.2g24.8g10.6g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g25245kcal755g4487.4g461.6g58.8g
Valittu annoskoko5520g12623kcal377.5g2243.7g230.8g29.4g
Annoskoko puolitettuna2760g6311kcal188.8g1121.9g115.4g14.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605