Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g420g1470kcal33.6g327.6g2.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 129g106kcal1.6g5.5g8g2.8g
Porkkana, paistettu 60g52kcal0.4g3.5g3.7g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g3787kcal113.2g673.2g69.2g8.8g
Valittu annoskoko828g1893kcal56.6g336.6g34.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna414g947kcal28.3g168.3g17.3g2.2g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605