Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Piparjuuriraaste Felix5g14kcal0.2g0.8g1.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g15g3kcal0g1g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g42kcal0.3g0.5g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g999kcal13.6g72.4g70g22.4g
Valittu annoskoko878g500kcal6.8g36.2g35g11.2g
Annoskoko puolitettuna439g250kcal3.4g18.1g17.5g5.6g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347284