Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow600g420kcal102g0g1.8g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g300g603kcal61.5g0.3g40.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g400g680kcal30.8g20.8g52g11.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g800g224kcal8.8g38.4g3.2g24g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g20g44kcal3.4g3.4g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g3942kcal413g125.8g198g70.6g
Valittu annoskoko4120g1971kcal206.5g62.9g99g35.3g
Annoskoko puolitettuna2060g986kcal103.3g31.5g49.5g17.7g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652