Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g200g144kcal5g33.6g0.2g0g
Juuriselleri 150g47kcal1.9g6.9g0.3g4.7g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Fenkoli, annos 100g100g31kcal1.2g7.3g0.2g3.1g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g200g190kcal16g28g1.4g16g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g1473kcal57.2g258.2g18.8g72.6g
Valittu annoskoko1272g736kcal28.6g129.1g9.4g36.3g
Annoskoko puolitettuna636g368kcal14.3g64.6g4.7g18.2g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840