Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g500g1750kcal65g350g7.5g15g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g360g648kcal19.1g23g54g11.9g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1080kcal84g6g81g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8044g11368kcal700.8g939.6g524.2g84.2g
Valittu annoskoko4022g5684kcal350.4g469.8g262.1g42.1g
Annoskoko puolitettuna2011g2842kcal175.2g234.9g131.1g21.1g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027