Jauhelihacannellonit
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Raasta porkkanat.
Kuullota sipulit.
Lisää jauheliha ja ruskista.
Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.
Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.
2. Voitele uunivuoka öljyllä.
Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.
Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa
Lumia06