Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Halloumi-juusto light, 100g29g63kcal7.7g0.3g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Korppujauho 3g11kcal0.3g2.2g0g0.2g
Rypsiöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g356kcal21g8.8g25.8g1.6g
Valittu annoskoko122g178kcal10.5g4.4g12.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g89kcal5.3g2.2g6.5g0.4g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.6g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374