Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 499g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Halloumi-juusto light, 100g285g628kcal77.1g2.9g34.2g0g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.4g0.3g1.6g
Rypsiöljy 77g681kcal0g0g77.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g3563kcal208.8g92.4g260.4g16.4g
Valittu annoskoko1220g1781kcal104.4g46.2g130.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna610g891kcal52.2g23.1g65.1g4.1g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374