Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Halloumi-juusto light, 100g32g71kcal8.7g0.3g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Korppujauho 3.4g12kcal0.4g2.5g0g0.2g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g401kcal23.6g10.4g29.2g1.8g
Valittu annoskoko137g200kcal11.8g5.2g14.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna69g100kcal5.9g2.6g7.3g0.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374