Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g3.6g7.8kcal1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g44kcal2.4g1.2g3.2g0g
Valittu annoskoko15g22kcal1.2g0.6g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.6g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g145kcal7.8g3.9g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374