Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 62g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Halloumi-juusto light, 100g36g79kcal9.6g0.4g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Rypsiöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g446kcal26g11.8g32.2g2g
Valittu annoskoko152g223kcal13g5.9g16.1g1g
Annoskoko puolitettuna76g111kcal6.5g3g8.1g0.5g
Arvot/100g100g146kcal8.5g3.9g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374