Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Halloumi-juusto light, 100g400g880kcal108g4g48g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Korppujauho 42g154kcal4.4g31.5g0.4g2.2g
Rypsiöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g4994kcal292.8g129.6g365.2g23g
Valittu annoskoko1710g2497kcal146.4g64.8g182.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna855g1249kcal73.2g32.4g91.3g5.8g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374