Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Kesäkurpitsa zucchini 799g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Halloumi-juusto light, 100g457g1005kcal123.3g4.6g54.8g0g
Kananmuna kuoreton 251g358kcal31.4g0.8g25.7g0g
Korppujauho 48g176kcal5g35.9g0.5g2.5g
Rypsiöljy 123g1090kcal0g0g123.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g5701kcal334.4g148g416.6g26g
Valittu annoskoko1952g2850kcal167.2g74g208.3g13g
Annoskoko puolitettuna976g1425kcal83.6g37g104.2g6.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374