Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 899g162kcal5g22.5g3.6g6.3g
Halloumi-juusto light, 100g514g1130kcal138.7g5.1g61.6g0g
Kananmuna kuoreton 283g403kcal35.3g0.8g29g0g
Korppujauho 54g198kcal5.7g40.4g0.6g2.9g
Rypsiöljy 139g1227kcal0g0g138.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g6413kcal376.2g166.2g469g29.6g
Valittu annoskoko2196g3207kcal188.1g83.1g234.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna1098g1603kcal94.1g41.6g117.3g7.4g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374