Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.8g0.3g2.4g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 999g180kcal5.6g25g4g7g
Halloumi-juusto light, 100g571g1256kcal154.1g5.7g68.5g0g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.2g0.9g32.2g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Rypsiöljy 154g1363kcal0g0g154.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g7126kcal418g184.6g521g32.8g
Valittu annoskoko2440g3563kcal209g92.3g260.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna1220g1782kcal104.5g46.2g130.3g8.2g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374