Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g6.2g14kcal1.7g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g78kcal4.6g2.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko27g39kcal2.3g1.1g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.2g0.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal8.6g4.1g10.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374