Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1199g216kcal6.7g30g4.8g8.4g
Halloumi-juusto light, 100g685g1507kcal184.9g6.8g82.2g0g
Kananmuna kuoreton 377g537kcal47.1g1.1g38.6g0g
Korppujauho 72g263kcal7.5g53.9g0.7g3.8g
Rypsiöljy 185g1635kcal0g0g184.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g8551kcal501.4g221.6g625g39.4g
Valittu annoskoko2928g4276kcal250.7g110.8g312.5g19.7g
Annoskoko puolitettuna1464g2138kcal125.4g55.4g156.3g9.9g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374