Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g7.1g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 0.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g89kcal5.2g2.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko30g45kcal2.6g1.2g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.3g0.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.9g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374