Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Halloumi-juusto light, 100g71g157kcal19.3g0.7g8.6g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Korppujauho 7.5g27kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Rypsiöljy 19g170kcal0g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g891kcal52.2g23g65.2g4.2g
Valittu annoskoko305g445kcal26.1g11.5g32.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna153g223kcal13.1g5.8g16.3g1.1g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374