Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1398g252kcal7.8g35g5.6g9.8g
Halloumi-juusto light, 100g799g1758kcal215.7g8g95.9g0g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal54.9g1.3g45g0g
Korppujauho 84g307kcal8.8g62.8g0.9g4.4g
Rypsiöljy 216g1908kcal0g0g215.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g9976kcal584.8g258.6g729.2g45.8g
Valittu annoskoko3416g4988kcal292.4g129.3g364.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna1708g2494kcal146.2g64.7g182.3g11.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374