Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Halloumi-juusto light, 100g800g1760kcal216g8g96g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Korppujauho 84g308kcal8.8g62.9g0.9g4.5g
Rypsiöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g9988kcal585.6g258.8g730.2g46g
Valittu annoskoko3420g4994kcal292.8g129.4g365.1g23g
Annoskoko puolitettuna1710g2497kcal146.4g64.7g182.6g11.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374